Szaküzlet

Kedves Vásárló! Itt hozzájuthat hőn áhított kincséhez, a Bőrizomtömlő című Három kismalac lemezhez!

Bőrizomtömlő CDÖn ír nekünk egy levelet (), a postás kiviszi, ön örül, majd fizet, ad borravalót a postásnak, a postás örül, és ő vagy a kollégája elhozza nekünk a pénzt, mi is örülünk). Mindenki örül!

Na, idefigyeljen! Ha most rendeli meg (a lemezt), 6500 forintért (+postaköltség, ami kb. 1000 HUF) ott lehet Önnél a polcon! (mármint a lemez)

Na?

KÖSZI!

Jó, akkor legyen 1500 + postaköltség, de tovább nem alkuszunk!

Azaz 2500 forintért ott van önnél az évezred zenei csemegéje, és még a kisujját sem kell mozdítania (feltéve, hogy az ajtó és a pénztárca kinyitásához elegendő a másik 4 ujj alkalmazása).

Rendben, áll az alku!

Személyes átvétel: ha nem szeretné igénybe venni a Postát, akkor rendelje meg tőlünk, de úgy, hogy beleírja a levélbe: "személyesen szeretném átvenni". Ekkor mi visszaírunk, hogy "remek ötlet", vagy valami hasonlóan frappánsat, és Ön elballag Budára, a Fehér Nyúl antikvárium & kávézóba (XI. Lágymányosi u. 7.), na ott van lehetőség a személyes átvételre. Nyitva tartás: hétfő-szerda: 10-20 h, csütörtök-vasárnap: 10-22 Tel: 061 78-12-953). Ott pedig ügyesen átveszi a lemezt mindössze 1600 froncsiért. Hát ez szenzációs!

Még egyszer tehát:

  1. levél ide:
  2. beleírni: személyes átvétel
  3. válaszunkat kinyomtatni
  4. átvenni a Bőrizomtömlőt Godot-ban
  5. hazamenni, lejátszani, örülni